zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Menstruatiecup

€ 12,95
Inclusief belasting
  • Comfortabeler gevoel
  • Beter voor het milieu
  • Goedkoper dan andere alternatieven
Maat
  • Small
  • Large
Qty
check In voorraad!

 

 

 

De menstruatiecup is speciaal ontworpen voor jouw comfort en geeft je jouw bewegingsvrijheid weer terug. Hij is ideaal voor tijdens het zwemmen, sporten of slapen en lekt gegarandeerd niet. De cup is gemaakt uit hypoallergeen silicone en is dus ook perfect voor vrouwen met allergieën of een gevoelige huid. Geen last meer van maandverband dat verkeerd zit en de huid irriteert of tampons die vezels (met bleekmiddelen of andere schadelijke stoffen) op de vaginawand achterlaten. Het voorkomt het Toxisch Shock Syndroom (TSS), dat kan optreden als gevolg van tampongebruik. Ook is de cup herbruikbaar wat hem niet alleen milieuvriendelijk maakt maar jou ook heel wat geld bespaart.

Welke maat neem je het best? Maat S is voor vrouwen jonger dan 30 jaar die geen vaginale bevalling hebben gehad. Maat L is voor vrouwen vanaf 30 jaar of vrouwen die vaginaal bevallen zijn.

Gebruik: desinfecteer de cup voor elk gebruik. Dit kan je doen door je cup 5 minuten te koken in water. Je brengt hem dubbelgevouwen in, waarna hij zich vanzelf opent. Het is niet ingewikkelder dan een gewone tampon. De cup mag maximaal 12 uur blijven zitten. Na de menstruatie desinfecteer je terug de cup en bewaar je hem voor volgend gebruik.

Opbergzakje apart verkrijgbaar.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Dit vindt u misschien ook leuk...